1
Segui il tuo Istinto Съдържа вар, мраморен частици с различни размери на зърното и естествени минерали. Лесна за нанасяне, тя има отлични свойства на запълване и е естествен противогъбичен и бектерициден продукт. Полага се на един слой.
Segui il tuo Istinto
Съдържа вар, мраморен частици с различни размери на зърното и естествени минерали. Лесна за нанасяне, тя има отлични свойства на запълване и е естествен противогъбичен и бектерициден продукт. Полага се на един слой.
Estasi di Marmo Завършване на "Segui Il Tuo Istinto", който имитира мраморна стена.
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi Spatula Stuhhi е изключително екологично покритие, лъскаво и гладко, на варова основа с мраморен прах. Тя се полага на три стъпки.
La Casa dei Sogni
La Casa dei Sogni Тя е декоративна боя на водна основа, която позволява да се постигне ефект на старинна стена, която се е състарила с времето.
MURO NATURALE
Muro Naturale За гладка, мека стена с естествена декорация, оцветена с един от 169 нюанса. Прилага се само на един слой. Изглажда се с нашата иноксова шпатула и когато е почти изсъхнала, се полира с нашата ръкавица.
Spirito Libero
Това е дизайнерска мазилка, която придава семпъл, но елегантен и естетичен вид на стената. Прилага се на два слоя.
Spirito Libero Това е дизайнерска мазилка, която придава семпъл, но елегантен и естетичен вид на стената. Прилага се на два слоя.
FilidiSeta
Fili di Seta Една изтънчена гладка и неравномерна стена, за хора с наисина изискан вкус. Това е камък, който изглежда загладен от времето и създава естествено сатенено покритие, приятно на допир. Налична в 169 цвята.
Gioia боя
Gioia Gioia e боя с ефекти в цветовете на дъгата, налична в 169 цвята. Съдържа люспи от сребристо-бял седеф, като реагира на светлината, променяйки отражението си според различното осветяване.
oro
Това e боя с перлен блясък, налична в 107 цвята. Съдържа люспи от златист седеф, прави стените ви по-топли със златни отражения в цветовете на дъгата.
White Paint
Това e боя с перлен блясък, налична в 169 цвята. Съдържа люспи от сребристо-бял седеф, като реагира на светлината, променяйки отражението си според различното осветяване
Via Lattea
Via Lattea Via Lattea отразява светлината във вашата стая, създавайки звездно небе. Тя е акрилна боя с добавени бели, кристални микрогранули, смоли и пирамидални метални частици. Налична е 169 цвята.
Minimal
Minimal Minimal е начин на живот, който ви позволява да избягате от суетата. Налична в 169 цвята, тя е интериорна боя на водна основа, с добавени ситен седеф и подбран кварцов пълнител.
ISTINTO
Aurora Boreale Продуктът е прозрачна смола, която, подложена на светлина, я поглъща и след това я излъчва при пълна тъмнина. Когато е напълно прозрачна, през нея прозира цвета зад нея без да се променя.

In questo video trovi una bella raccolta di immagini per raccontare la quarta edizione di Segui il Tuo ISTINTO tratte dal set fotografico del nuovo catalogo 2015. Nuovi effetti che prendono ispirazione dalla natura, pietra spaccata, bamboo, zen. Un prodotto naturale per ricreare ciò che la natura ci ha dato.

SEGUI IL TUO ISTINTO - QUARTA EDIZIONE

Джорджо Гресан

Джорджо Гресан и приятели се роди от идеята за създаване на общност, изградена на взаимен респект и беше разработена, за да създаде по-добър свят чрез изучаване на естетиката.

Меню